Sähkötupakkaa on niin montaa erilaista että sitä vähän huimaa, jos ihan vasta ensi kertaa niitä rupee vertailemaan. Periaatteessa kahdelnlaisia koulukuntia on. On eGo-koulukunta, ja on 510-koulukunta. Nämä eivät todellakaan ole mitään virallisia nimiä, mutta paremman puutteessa mennään näillä toistaiseksi. ne eGo-malliset röökit on sellasia paksuja pötkylöitä, sellaisia että niiden kanssa ei ihan mene kadulle huomaamatta vetämään nopeet sauhut. 510-malliset on ohuempia, lähes normiröökin kokoisia ja muotoisia ikään kuin tavallisia röökejä.

 

eGo-mallisissa sähkötupakoissa on enemmän valinnan varaa, monet tykkäävät nykyään clearomizereista, ja mikäs siinä, mutta näyttävät allekirjoittaneelle vielä enemmän "huumeidenkäyttövälineiltä", mutta on ehdottomasti mainittava että näissä eGo-mallisissa on paljon pidempi akunkesto, ja sehän on se sähkötupakoitsijan vihollinen numero yksui, nimittän se että loppuu akku kesken menon.

 

510-mallisissa sähkötupakoissa on se hyvä puoli että ne ovat useimmiten nappulattomia, eli niissä ei tarvitse painaa nappulaa samalla kun ottaa henkosia. Tämä on monille aika tärkeä asia, sillä se että pitää painaa nappulaa samalla, ei käy ihan luonnostaan ellei ole harjoitellut jollain hithole-systeemillä, ja silloinhan ollaan taas siinä huumeidenvetämisosastossa... No joo, makunsa kullakin. eGo-mallisissa on myös se mainittava että koska ne ovat isompia, niihin mahtuu usein enemmän kerralla nestettä, mutta tämä on tavallaan turha pointti, ne patruunat on kuitenkin vaihdettavia aina.

eGo:t ovat hifistelijöille, 510-malliset muille. jotkut haluaa kaupunkimaasturin, jotkut corollan. Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa, ja tottakai tilanne kehittyy kokoajan, joka kuukausi tulee jotain uutta, ja koko skene on vielä nuori. Kaikille näille on yhteistä vain se että niissä palaa led valot.