Sähkötupakka on ehkä vuosisadan paras keksintö!

Ajatteleppa kuinka monta tupakoijaa suomessakin on, arviolta n. 500 000 kpl. Kaikki he kärsivät joistain tupakkaan liittyvistä terveys-ongelmista, on fuulaa väittää ettei näin olisi. Kaikki tietävät että tupakka sisältää myrkyllisiä aineita, ei ole siitä kyse. Mutta tiesitkö että tupakansavu on radioaktiivista, se näet sisältää polonium-isotooppia, jolla on puoliintumisajat ja kaikki. Tupakka sisältää myös ihmiselle haitallisia bakteejera, ja on spekuloitu että näilläsaattaa olla yhteys tupakoijien sairaalloisuuteen. Terveysviranomaiset ovat luonnollisesti ottaneet yhdeksi päätavoitteeksi tupakan totaalisen poistamisen suomesta.

Sitten kuvaan astuu uusi keksintö, Sähkötupakka. Ihmiset ovat varsin epäluuloisia, sisältäähän sähkötupakka-sana sanan "tupakka", ja mitä vielä, sehän on kiinalainen keksintö... hmm.. pitää varmaan kieltää tollanen, he ajattelevat.

Ennakkoluuloista huolimatta suomalaiset ovat ottaneet sähkötupakan omakseen, ja n. 50 000 on jo kokeillut tai käyttää aktiivisesti sitä, siis jopa 10% suomen tupakoijista! Ja tämä varmasti tuntuu jo tupakkateollisuuden tilipussissa, koska nämä sähkötupakoijahan lopettavat tupakan miltei välittömästi kun tajuavat että tupakkahan on ihan paska tapa saada nikotiinitarpeen tyydytettyä, sehän tappaa mut vielä.

Sähkötupakka ei sisällä mitään myrkkyjä, tai no, niistä on löydetty eräissä tapauksissa pieniä jäämiä DEG:tä, ja nanogrammoja tupakka-peräisiä aineita, joita toki löytyy nicorette- ym. tupakanlopettamistuotteista, perinteisestä tupakasta puhumattakaan. Valinta on järkevälle ihmiselle aivan selvä. Jos tupakoit, sinun pitäisi heti paikalla lopettaa, käyttämättä mitään apukeinoja.

Käytännössä tietenkään tämä ei ole toiminut, vaikka vuosikymmeniä on sanottu että "lopeta", ihmiset vaan polttavat tupakkaa yhä. Okei, sitten tuli nikotiinipurkat ja -laastarit, jotka auttoivat hieman, mutta tupakoijien määrä se vaan pysyy tasaisena, tai laskee vain hieman, kuolleisuuden takia.

Sähkötupakan paras puoli on se että kun siirtyy tupakasta sähkötupakkaan, vaihdos on tavallaan huomaamaton, ja suurin hyöty onkin se että riippuvuuden sumentama tupakoijan mieli selkeytyy ymmärtämään että kyse on vain nikotiini-rippuvuudesta, eikä suinkaan tupakkariippuvuudesta. Se on se nikotiini, sinänsä melko harmiton kemikaali, joka saa sinut polttamaan äärimmäisen epäterveellistä tupakkaa.

Jos jo 10% suomalaisista tupakoijista on siirtynyt sähkötupakkaan, se on jo todella monta vältettyä kivuliasta syndäntäsärkevää kuolemaa. Suomessa pitäisi olla oma liputuspäivä sähkötupakalla, kun niin monta henkeä se on JO pelastanut. vaan ei.

Valvira aikoo näemmä kieltää sähkötupakan suomesta, sillä verukkeella että se näyttää liikaa tupakalta, ei suinkaan minkään turvallisuus- tai terveellisyyskäsityksen takia. Tämä äärimmäisen raivostuttavaa, ja tappaa monta suomalaista. Kaikki keuhkosyöpään ja muihin tupakkaperäisiin sairauksiin kuolleet suomalaiset kääntyvät haudoissaan.

Jos kuolleet voisivat puhua he sanoisivat varmasti että "Älkää hyvät lapset KIELTÄKÖ parasta keinoa välttää kauhea kuolema!", Ja nyt kun on Valviralla ollut muitakin kohuja, en todellakaan haluaisi olla se henkilö joka vastaa tästä sähkötupakkakiellosta, sen verran kuolemansynnistä on kyse.

Kehoitan kaikkia empaattisia suomalaisia hankkimaan tupakoivalle ystävälleen Sähkötupakkan, uskokaa huviksenne, he kiittävät teitä kyynelin vielä vuosienkin päästä, sillä juuri sinä saatoit pelastaa heidän henkensä.

Sähkötupakka kunniaan!

Alas tupakkateollisuus!